Friday, 22 November 2013

(T__T)

Assalamualaikum pembuka bicara. Ehem ! M

cm nak bersajak pulak (T__T) .mood malam ni agak okay. Taktau mai dari mana mood riangria ni ekeke. Tapi sebenarnya dlm hati ni tak tentu arah. Result final sem lima dah keluaq kelmarin. Not bad. But ! Ehem ! Taktau mcm mana nak luahkan . Ahaha. Hari ni menaip dgn phone buruk ni. Nasib lah buruk phone boleh jugk nak mengemas blog ni kan *lap habuk. Harini dlm sejarah hidup kena marah dan kena perli sbb tak pandai masak.eh ! Kena paksa pulak tu. Semua mak abah nak tgk ank dia pandai mask kan ? Umoq dah boleh ada anak pun.masak xpenah mau.bukan tak reti.tapi malas ! Abh said 'nak kawin nanti cari yg bekerjaya. Takyah masak dah. Duk goyang kaki ja k '  ahaha.semua tu lawak k lawak *kenyitmata .

'rela tempuhi segala halangan' kata abh . Tsktsk :'( insyaallah aku tempuhi segala dugaan ni dgn baik !



K saja galak letak gambaq ni. Ni bukan cermin ya.my twin.ekeke! Semoga kami tabah dgn segala dugaan yg mai tanpa rela :'( kbye uolls


penat saya menaip.tinggal kan komen anda :")

0 comments anda:

Post a Comment