Saturday, 13 October 2012

jadi diri sendiri . bukan orang lain.

hye ! assalamualaikum.lama tak jenguk blog buruk nie . busy sangat sekarang .baru-II nie aku dapat interview jururawat spa .auwww,sangat-II tak suka tau ! terpaksa p temuduga to.dengan malasnya aku p kolej bilik c ,eceh .sampai-II ada exam . jawab la.dah la soalan budak-II haha . sampai 200 lebih pulak kan , memang la suka kan .dah habis to kena p bilik temuduga .aku giliran number 2 . tak ketaq pon haha . dea tanya macam2 padahal aku tak study apa pon . sebelum masuk bilik to aku sempat la tanya budak sebelah aku menteri kesihatan sapa kihkih :*  series tak suka nurse :') pliss la faham .


 hope aku dapat apa yang aku nak . plissla to bukan job yang aku minat okey . darah ?eee ! bilik mayat ? auwww ! takmau okey .sekian .
penat saya menaip.tinggal kan komen anda :")