Tuesday, 28 August 2012

hati cakap macam to :*

hye peps ! rasa macam dah berbulan bulan,bertahun,berabad tak menaip . episod nie , kisah hati la lah aku nak menaip . okey hati , hati . dah berbulan lamanya aku tak bcinta ,b'couple ,tapi aku rasa aku tak sunyi . bila tengok orang lain ada pujaan hati ,kekasih hati ,kekasih gelap , aku tak jeles la haha .aku dah cukup bahagia sekarang , dah happy , | HAPPY FOREVER AND EVER | haha ! so sweet ♥ dengan sapa aku bahagia ? sapa orang to ? okeh,t'tanya-II kan , tapi ramai dah salah anggap , mayb kami terlalu rapat kod kan ? dia adik angkat aku ,sahabat aku , susah senang aku b'sama dia . 


NAMA : AIDA NURDIYANA BT AZMAN .
UMUR : 18 TAHUN 
MENETAP : PARIS CHANGLUN,KEDAH .
STATUS : SINGLE 
MUKABUKA : Aida Azman


 hah ? apa ? dia gemok ? hew,dak ah , berjubah memang nampak cemto .:DD


penat saya menaip.tinggal kan komen anda :")

Thursday, 23 August 2012

kisah raya ogos :]

 hye hari raya ke-6 !ihari nie, suma family dah nak balik rumah masing-II . lepas nie sunyi la pulak rumah nie,bila ada bising dengan budak-II :D  sempat lagi kan aku mengupdate benda nie,yang lain dok sibuk masak tomyam nuh , sedap ah ! pejam celik pejam celik dah nak masuk poli dah , masa to dah takdak masa dah nak menaip benda nie . almaklum lah ,student memang lah bz xD cerita pasal student nie, aku agak malas la nak masuk poli nie , buat berat badan aku menurun haha poli to dah la besaq ,nak kena berjalan sana sini to buat aku meluat sangat ! satu lagi baju bengkel yang merimaskan ,dah la nak masuk library pun takleh pakai baju bengkel xD memang shit ah ! aiceh ,dah lari topic nieh !

nahhh , nie gambaq family aku masa kat mergong ,alorstaq .family belah mak ,tapi taksemua yang ada . semua malu nak bergambaq haha xD



yang nie sepupu aku yang hensem xDD


penat saya menaip.tinggal kan komen anda :")

Wednesday, 22 August 2012

tentang dia :x


hye hye , i love you lah cadbury ! selalu dapat masa dok hostel dulu , sebab to lah aku gemok sekarang xD













dia lagi kan kan . haha nak buat cemna , hidup nie takdak senyuman der tanpa dia :'] sentiasa disisi,dimana jua lah :*  banyak kan kenangan kita dear , harap semua nie memori terindah buat kita , harap persahabatan nie nie kekal sampai akhir hayat kita sayang !
abaikan , dia memang gila gila ! muamuah :** biarkan dia macam to , dia lah kawan ,dialah teman ,dialah yang satu di sini <3 tiada dia tiada aku disini !

tengok ! dia banyak aksi ,memang berbakat haha ! 



masa nie dia cakap 'jangan la amek gambaq yang tak elok ' ! haha ,dont worry dear , kiut miut lagi to xDD



okeh bebeh . semua tentang dia episod kali nie . takdak dia,takdak la senyuman aku nie . harap maklum , SEKIAN :**
penat saya menaip.tinggal kan komen anda :")

raya raya xxD


hye hye , selamat hari raya ! aucakkk , merah kesukaan aku buat hari raya kali nie  xD

dan dea kekasih hati aku sentiasa dihati , disisi ,dan dimana jua aku jejakkan kaki :*






 dan beta , hasma , mengucapkan seamat hari raya maaf zahir dan batin . kepada rakyat , andai ada salah beta, harap rakyat jelata ampun kan , beta pun dah tua , semakin hari semakin gemok xD



penat saya menaip.tinggal kan komen anda :")