Friday, 22 November 2013

(T__T)

Assalamualaikum pembuka bicara. Ehem ! M

cm nak bersajak pulak (T__T) .mood malam ni agak okay. Taktau mai dari mana mood riangria ni ekeke. Tapi sebenarnya dlm hati ni tak tentu arah. Result final sem lima dah keluaq kelmarin. Not bad. But ! Ehem ! Taktau mcm mana nak luahkan . Ahaha. Hari ni menaip dgn phone buruk ni. Nasib lah buruk phone boleh jugk nak mengemas blog ni kan *lap habuk. Harini dlm sejarah hidup kena marah dan kena perli sbb tak pandai masak.eh ! Kena paksa pulak tu. Semua mak abah nak tgk ank dia pandai mask kan ? Umoq dah boleh ada anak pun.masak xpenah mau.bukan tak reti.tapi malas ! Abh said 'nak kawin nanti cari yg bekerjaya. Takyah masak dah. Duk goyang kaki ja k '  ahaha.semua tu lawak k lawak *kenyitmata .

'rela tempuhi segala halangan' kata abh . Tsktsk :'( insyaallah aku tempuhi segala dugaan ni dgn baik !



K saja galak letak gambaq ni. Ni bukan cermin ya.my twin.ekeke! Semoga kami tabah dgn segala dugaan yg mai tanpa rela :'( kbye uolls


penat saya menaip.tinggal kan komen anda :")

Friday, 15 November 2013

cc to kawan :)

hai semua , assalamualaikum pembuka bicara yuk ? kekeke ! takdak hati sebenarnya nak menaip malam ni .jiwa kosong kosong ! dup dap dup dap nak tgk result kan ? semoga dapat yg terbaik . hasma boleh ! hati ku gelisah sayang , tak tau kenapa ~ 

kepada kengkawan diluar sana tu , aku mohon maaf andai ada tersalah kata , tersalah bicara . mayb apa yg aku kata tu takdak niat pun sebenarnya :) aku kan mcm ni ? ya mcm ni . yang takdak perasaan , takdak hati ? kata hampa kan ? ahaha. padahal semua tu bukan aku . aku pun mcm semua org , ada hati ada perasaan . apa yg ada dgn aku sekarang hanya kekuatan kesabaran .:) yes ! 

sekarang , mayb aku nampak bahagia . tetapi sebaliknya ! aku sedang mencari kebahagiaan :) masanya belum tiba . kawan yg aku kenai semua akan ckp aku hati batu , takdak perasaan kan ? haha ! aku pun taktau mcm mana boleh sekuat tu :) pengalaman mengajar aku erti kehidupan sebenar wei :) banyak pengalaman lagi banyak cabaran yg mendatang tanpa rela ! 

sekali lagi , aku mohon maaf . insyaallah aku akan ada disetiap saat susah senang hampa :) 




penat saya menaip.tinggal kan komen anda :")

Saturday, 2 November 2013

WANITA

assalamualaikum. berjinak jari jemari malam ni menaip -,-" sebenarnya , aku dah mula sayang . sayang siapa? hahahr. kata hati "aku pun tak pastri aku sayang , atau pun hanya nak sedapkan hati " . duniawi mengatakan aku dah jatuh cinta . better aku diamkan diri , pegang pada satu prinsip ' ada jodoh dgn dia, tak kemana kan' . mungkin aku akan merasa bahagia tu , tapi bukan sekarang -.-' 

Andai lelaki tahu..Apabila perempuan cemburu dan tidak percayakan anda, bukan bermakna dia tidak sayang. Kadang2 dia terlalu risau sekiranya terlalu percaya, anda akan mengkhianati kepercayaan yang diberi. 

Perempuan itu diciptakan oleh Allah indah sekali. Di sebalik air matanya, tersimpan seribu satu kekuatan yang bakal menjadikan seorang lelaki itu merasa selamat bersamanya. Biarpun zahirnya perempuan itu tampak lemah tapi dia punya kekuatan tersendiri yang bisa menggoncang dunia dan mungkin bisa pula membuat lelaki menjadi lemah kerananya.  

p/s : please lelaki , jangan buat perempuan berharap . 

aku tinggalkan photo kenangan siang tadi w sahabat susah senang aku :")




penat saya menaip.tinggal kan komen anda :")