Thursday, 26 April 2012

hohoi sedihhhh :(



soalan tadi susah :( xtaw la apa yang aku jawab.salah diri sendiri kod sebab xstudy dari awal.tapi aku study la sampai xtidoq ! lepas2 habis survey tadi budak kelas aku suma cakap cary lah sem depan.suma xleh jawab tadi :( hmm.hhmmm. salah lect kea hah?dah la jarang masuk kelas.xbanyak mengajaq pulak  .banyak soalan yang masuk tadi aku xpaham ! tapi tetap senyum macam besa ja aku . hati sedihhh oiii !!

balik balik kelas abah tanyaa 'bleh jawab dak ? ok ka ?'.dengan muka blur aku jawab 'xleh.susah.'.p.ahtu gagal la naty ?? hmmm.hmmm..xtaw la ! aku bagitaw pulak kat mak,susah la tadi.xleh jawab.mak kata ' nak buat camna dah xbleh.cary2 paper tu besa la student.belajaq lagi la.huh !

moga2 lulus lah survey tadi :) tu ja aku harap.xdapat B+,B- pun xpalah.bagi lulus ja.serius xpaham apa pun.hmmm ! hmm ! semua salahkan incik tuh.tapi aku ? xtaw nak salahkan sapa :)


   p/s : JANGAN STUDY LAST MINIT MACAM AKU  >,<




penat saya menaip.tinggal kan komen anda :")

0 comments anda:

Post a Comment